O nama

Plod mašte, plod ideje, a najviše plod rada mladih ljudi. Startup SASE je sve u svemu fabula jednog odrastanja, sažetak svega onoga što ljudski um, mladolik svakako, poima kroz proces obrazovanja, odrastanja i izgradnje stavova. SASE je uspjeh, nekome sitnica a nekome sve.

Poslovni inkubator SASE relativno, i nerelativno, jako mlad poslovni subjekat, takozvani startup. SASE je spoj društveno-tehničkih naučnih oblasti i expertize svih navedenih u spoj konsultantske bogatosti i sveobuhvatnosti. Sam način djelovanja omogućava sve na jednom mjestu pa tako uključuje individue iz oblasti prava, ekonomije, marketinga, promocije i reklame, brendinga, IT i grafičkog dizajna, strategije i uprave. Bez zabune, inkubator ne zapošljava 100 osoba, ali u svakom trenutku okuplja minimalno 30 konsultanata iz različitih oblasti, gdje svi svojim dijelom, jednako malo a jednako neizmjerno doprinose satisfakciji klijenta. Satisfakcija nije samo lijepa riječ, ugodan prostor, par slatkiša na stolu, i ko zna šta već, satisfakcija je jednostavnost u osnovi krajnje kvalitetna usluga bez manjkavosti a prilagođena platišnoj moći klijenta. Nije jeftina, nego srazmjera u odnosu cijene i kvaliteta.

SASE pribjegava satisfakciji klijenata i stvaranju ambijenta ugodnog za klijente u smislu izgradnje povjerenja, samopouzdanja, prijateljskog okruženja i atmosfere rješenja u trenutcima kada su ustvari i potrebna. Startup tako, bilo SASE ili startup kao klijent našeg konsultantskog centra, predstavlja jedinku kapljice mora u svom prirodnom okruženju, gdje se vrijedi tek izboriti za mjesto na tržištu. Tržište je okean.

Poslovni inkubator podjednako je neprepoznatljiv termin kao i sam naziv SASE. U suprotnome, tržište je itekako poznato nama. Istraživanjem, analizom i anketama ustanovili smo da sama neprepoznatljivost najviše polazi sa tačke skeptičnosti prema novome, prema samom pojmu poslovnog inkubatora. Nešto nerasprostranjeno, novo i kao tako komplikovano. Analiza je jedno, ljudski faktor je drugo. Šta je stvarni razlog, zašto kaskamo za svijetom, i čemu sva briga i nesigurnosti pristupu novom i nepoznatom, to nikako nije naša briga. Stvaramo budućnost, e to je naš posao.

 

SASE težnja je izjednačavanje popularnosti naziva inkubatora sa samim pojmom poslovnog inkubatora. Inkubatori u razvijenim društvima predstavljaju napredni nivo obrazovanja. Obrazovanja sa jasnim preferentama i istančanim interesima kod klijenta «učenika», gdje se okruženje i oblik edukacije

prilagođava samo željama klijenta. Jednostavno, svaka ideja može biti uspješan biznis. Manjak novca nije najveća prepreka, neznanje je. Isto tako, svaki biznis može biti propala investicija, iz sličnih stvari nema povratka. Naš posao jeste da spriječimo da do toga dođe. Poslovni inkubator u osnovi za svog klijenta, zajedno sa klijentom, osniva, razvija, podiže i stvara, reklamira i promoviše, unaprijeđuje, popravlja i nadopunjava, klijentovo pravno lice. Inkubator je stvarna putanja i java startup biznisa do krajnjeg cilja.