IT i dizajn sektor

Održavanje IT sistema
U današnje vrijeme ne postoji kompanija koja ne posjeduje računarski system, na osnovu toga možemo reći da je poslovanje svake kompanije vezano za rečunare. Naš It sektor održava računarske sisteme i sprečava zastoj ili prekid poslovanja.

Web dizajn
Web dizajn je process kreiranja, izrade i unapređenja internet stranice koja svojim mogućnostima zadovoljava potrebe klijenta i njegovih korisnika. Web dizajn je proces koji kroz unaprijed definirane korake vodi prema izradi internet stranica. Prilikom planiranja i tokom procesa web dizajna jako je važno poznavati potrebe i želje posjetitelja stranica, kako bi se mogla napraviti stranica prilagođena njima te zbog toga donijeti bolje rezultate.

Grafički dizajn
Grafički dizajn je vještina ili umjetnost kombinovanja teksta i slika. Grafički dizajn je u osnovi bilo koji vizuelni medij koji ima za cilj da izrazi komunikaciju ili pošalje poruku.

SEO
SEO jeste process dizajniranja, pisanja, kodiranja, programiranja i skriptovanja vase stranice u cilju boljeg rangiranja na pretraživačima. SEO ima zadatak da kroz niz akcija obezbjedi da stranica bude mežu prvim prilikom pretraživanja na google-u i drugim pretraživačima za ključne riječi koje smo definisali, a koje su u vezi sa sadržajem koji stranica nudi.

Baza podataka
Baza podataka je uređena grupa podataka pohranjena na sistematski način, Baze podataka služe za bolju dostupnost i razvrstavanje podataka, bolje organizovanje I pretraživanje uzajamno povezanih podataka.

Dizajn promo materijal
Promotivni materijal prezentuje Vašu kompaniju, upotpunjuje vizuleni identitet i osnovu korporativnog brendiranja, zbog toga je veoma važno da izaberete adekvatan dizajn za Vaš promo materijal.